Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dla oderwania od bieżącej dyskusji na temat kursu porozmawiajmy na temat akumulatorów WESTA - przecież oto głównie chodzi.....
Macie jakieś doświadczenie z akumulatorami WESTA, albo może wasz znajomy stosuje taki, może macie jakieś linki do artykułów z testami.
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tak: mój szwagier ma akumulator WESTA w starej toyocie Carina 2,0 diesel. Ma już piaty rok. nigdy nie uzupełniał elektrolitu, nie zabierał do domu aby ogrzać. -20, -25 C - Zawsze kręcił rozrusznik.
W tym roku zmieniałem akumulator i chciałem kupić WESTĘ, ale do KIA/hyundai crdi nie mają -specyficzne wymiary akumulatora.
Na marginesie zwrot z powodu reklamacji akumulatorów WESTY to jedyne 0,4 %.