Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Za chwile okaze się, czy zwołanie to kolejny pic na wodę, czy próba sił przed Walnym głównym.
Napiszcie mi w nieprzekraczalnym terminie na adres gerg.aton@interia.pl jaką liczbą szabel dysponujecie. Ale nie pierdoły w stylu mamy miliony ale nie powiemy kim jesteśmy. W taka grę nie chodze. te osoby, które przesłały mi informacje potrafiły to udowodnic. Więc traktuję je w pełni poważnie. Wiem, ze to co deklaruja jest na ich kontach maklerskich.
I teraz sprawa naszej spółki.
To nieprawda, ze nikt nie chce jej kupić. To nie prawda, ze nie ma zainteresowania aby objąć emisję To nieprawda, ze klienci spóźniają się z zamówieniami. Zarząd mógł w ostatnim komunikacie napisac nieprawdę. Do sprawdzenia na Walnym!!!
To prawda, ze wielu inwestorów w tym również my, wstrzymujemy się z decyzja, bo uważamy, iz Zarząd za czasóew Roberta Barczyka i pana Ładnego, oraz Zarzad obecny + kilka osób z poprzedniej Rady Nadzorczej mogli nas wprowadzać w błąd.
Gdyby to była prawda, to ja rzuce rekawicę wąsatym i rozchiochotanym i doprowadze do sytuacji w ktorej albo oni sami posprzątaja ten bałagan, i zaczna realizowac to, co obiecuja od 5 lat, albo będą mieli postawione zarzuty prokuratorskie.
Nie bez winy jest część ex Rady Nadzorczej, ktora powziąwszy istotne informacje dokonywała operacji na swoich akcjach, wiec wykorzystywała informacje poufne do celów prywatnych.
To oznacza, że kilka osób z RN tez musi bardzo uważać. Albo włączą sięz wąsamtymi w uratowanie spółki, albo równiez beda mieli powody, aby się tłumaczyc.
Więc nie chcę toczyc pierdołowatych dyskusji na bankierze, tylko oczekuje poważnych partnerów.
Po spotkaniu w Rzeszowi prześlijcie mi na adres imię nazwisko i liczbe akcji. Bez Was tez sobie poradze, ale z Wami wole. Chcecie być poinformowani, to zróbcie to natychmiast wraz z waszymi sprawami o które wnosicie na NWZA.
Pozdarwiam
Gerg