Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ogólnie wyniki spólek które schodzą są slabe gdzieniegdzie tragiczne o eko pisałem ,żenada lubawa kurs w kosmosie a zyski dobrze ,ze są na plusie ,ale przeplywy tragedia , mimo to wszytko rośnie jak grzyby po deszczu...na poważnych spółkach typu relpol itd słabe wyniki kończą się zwałką relpol arcus chociaż techniczni uzasadnioną .Graal pewnie też nie będzie wyjątkiem ,ale wycena graala i tak pozostaje śmiesznie niska,Na eko nikt się nie przejął wynikami zaraz odbili,Fundy już dawno wiedzą ,ze inwestor finansowy nie leży Graalowi , bo co z tego ,ze wezmą kasę za super fischa jak i tak będą musieli prowadzić dalej zakład ,Wydaje mi się logiczne ,ze powinni odstąpić od umowy na zasadzie
gentlemen's agreement Papier w długim horyzoncie kreśli konsole i dopóki kurs utrzymuje się pow 12 zł są szanse na powrót w okolice 15,60 taki scenariusz w razie realizacji może doprowadzić do ruchu w górę i wybicie ostatnich szczytów .Utworzona w ten sposób formacja fajki zapowiadałaby ruch pow 20 zł. Logiczne się wydaje ,ze kurs jest korzystny dla spółki która skupuje akcje .Mogą one w przyszłości posłużyć do przejęcia.W tym wypadku podbicie kursu do 30 zł jak słyszałem nie będzie stanowiło problemu .