Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
gdayby bylo cos nie tak to rezygnacja nie bylaby ze skutkiem na 26 marca tylko od razu ja mysle ze to zagrywa na powolny wzrost , widocznie panika nie wskazana ,JESZCZE czuje tu spolke SEZONU. przeciez cos produkowali rozwijali sie sprzedaz szla a nie jak spolki typu biorko i komp i wielki szu na nc. NA NC to spolki bez pokrycia A TA ja uwazam ze miala i to duzy potencjal a wypadki chodza po ludziach i zakladach . POZBIERAJA SIE , i bedzie dobrze , a prawdziwy inwestor wierzacy w spolke GLOBAL TRADE BEDZIE NAGRODZONY, .TO moje zdanie kto chce niech kupuje i kto chce niech oddaje , JA WIERZE. I TAK JEST MEGA PROMOCJA