~Zenek

Jakie ma to teraz znaczenie, oprócz tego, że może być motywem do hehepłaczów.

Widziałeś, co się święci - trzeba było wiać, gdzie pieprz rośnie. Na co liczyłeś widząc te ściemy - tego nie dowiemy się nigdy. rankor ostrzegał.

Wygodniej było Ci wierzyć, że rankor "ma płacone", niż zastanowić się, że może mieć rację.

Ja ostrzegałem na przełomie sierpień / wrzesień, że zawarcie układu przed styczniem jest nierealne. Można było wtedy wyjść po ok 0,3x. W listopadzie, jak zobaczyłem, co się z franczyzą dzieje, pisałem, że luty - marzec to najwcześniejszy z najwcześniejszych terminów, a najbardziej realne jest, że wierzyciele będą chcieli zobaczyć wyniki za Q1 - wyniki z czystej franczyzy bez obciążenia wydatkami związanymi z likwidacją nierentownych placówek. Tak, tak ostrzegałem, że może to być maj - czerwiec.

Co robili bomifani, co robiłeś Ty?
Pogróżki, obelgi. Tymczasem jest 0,16, nie ma rozstrzygnięcia w sprawie wpłaty gotówki za warranty.

Z neonu HAPPY END coraz wyraźniej znika HAPPY, a pojawia się THE.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.