~Marek

Droga Pani Ewo, skąd to oburzenie czy to co jest napisane poniżej w postach nie jest prawdą?

Szkoda ze na to co Pani napisała mogą odpisać tylko zarejestrowani użytkownicy, czego się Pani obawia?

Czy mój watek zostanie za pani sprawa usunięty z tego forum?

Pofatygowałem się i skontaktowałem z jednym z biur z sieci i prześwietliłem Pani firmę dość mocno, z moich informacji wynika ze jest jeszcze gorzej niż tu piszą.

Spółka OEM to tak naprawdę centrala w Suwałkach i nic więcej bo wszystkie odziały to są odrębne jednostki prowadzące działalność gospodarczą które mogą w każdej chwili odejść z sieci a cała spółka to będzie tylko odział w Suwałkach.

To jest firma warta niby kilka milionów?

A co z zobowiązaniami? Ani odziały które zostały w tej firmie ani prawie z żadnych oddziałów które Was licznie opuściły nie maja wypłacanych pieniędzy ( wiem to od osób które jeszcze w spółce są), ponadto zamiast spłacać te oddziały wystawia im Pani fv które już nie powinny być wystawiane, zastrasza Pani ludzi pismami i telefonicznie aby nikt się o swoje pieniądze nie upominał. Czy tak działa spółka SA czy tak działa właśnie smieć?

Po co Pani dobre opinie w sieci? Aby ściągnąć kolejnych naiwnych ludzi i oskubac ich materialnie i psychicznie????

Po tym co się dowieidzłaem o tej spółce to myślę ze tu powinno się tym zainteresować dużo instytucji kontrolujacych bo naprawde szkoda tych ludzi.

Proszę się ustosunkować…

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.