~123

VVV134 jestes idiota!i Slaski cwaniaczek! zawsze pisalem ze mam info tylko na email ....a nie osobista!!!! wiec cwelu nie pierdol!

Jersli jeszcze raz cos na mnie napiszesz , ze powolywalem sie na znajomosci osobiste z jakimis Olkami itp to znajdziesz sie razem z Kasą ( blisko Ciebie) z Sosnowca na lawie.........za pomowienia!

Slucham! napisz przedstaw jeden post ! w ktorym deklarowalem osobiste powiazania z jakims olkiem i innymi???? zawsze od kiedy pamietam , ze albo ja albo kuzynka mamy kontakty z tym typem emailowe!!!

A ze czasami sie uwierzy niewlasciwej osobie to inna sprawa!

Nigdzie nie napisalenm ze jestem w grupie , ze znam ich osobiscie itp (jak masz cos w tym stylu to czekam kiedy taki post padl??

Zawsze pisalem o kontakcie email ......i takowe posiadam!

Wiec do Ciebie tez mogl ktos pisac i mogles komus uwierzyc ...wiec w delikatny sposob czlowieczku sprzedaj swoje akcje i wyjdz z tego Forum ___jak juz ci ktos napisal dzis!!! i poc....innhych w tyl...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.