~byly leszcz

Nie mam pojęcia jak liczysz Znany ale fakt , pomyliłeś się --
- kapitał własny plus należności krótkoterminowe plus inne środki pięniężne daje nam ok 20 milionów , a zmniejszenie kapitału o połowę ????
To dywidenda sama się zapłaciła ????????
Czy TPSA ją zapłaciła i dlatego leci na pysk ???????

Ale jakby tak spadło jakbyś chciał to otwieram następną pozycję , mrzonki ale kto wie ,
Dlatego tak myślę Znany że czas na zmianę nicka na mniej Znany , lub zastanów się z dwa razy co chcesz chlapnąć pospiesznie bo po co ??

Każdy punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia , zobacz dla Ciebie odnośnikem jest D , także według Ciebie ile pownien kosztować walor KGHM , PZU jeżeli stosujesz przelicznik 10 % , a ile kosztować powinny spółki które nie wypłacają D ??

Mam wrażenie że kapitał rozwodnił się Tobie bardzo ostro w spółkach że tak powiem mega taniość , i nie ukrywam że dobrałbyś ONICO w dobrych pieniądzach co nie ??

Zresztą jak mówiłem zapomnij o roku 2012 jego nie ma, dyskontuj i myśl pod rok 2013 czego Tobie życzę i sukcesów w zarabianiu równiez , a nie pisaniu farmazonów .
Sam wiesz że są spółki na forum których nie ma nikogo innego jak Ciebie w żenująco niskim stylu.............................także jak chcesz dzielić się swoimi przemyśleniami to przeczytaj siebie dwa trzy razy i jeszcze raz ze zrozumieniem.........pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.