Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam
Też posiadam trochę tego papieru (czy już tylko do podtarcia tyłka...?)... Oczywiście wchodząc w to miałem świadomość że jest to ryzykowna gra, ale dlaczego aż tak bardzo teraz spada... Czy jest to w interesie zarządu spółki aby teraz tak było..? Bo jeżeli się na chłodno zastanowimy to możemy mieć kilka przemyśleń,.. ale jednak jak widać człowiek to nie maszyna ulega emocjom i trudno jest zachować zimna krew jak się tak dzieje i nawet nie wiem czy ma teraz sens uśrednianie kursu bo za chwilkę możemy być po 10 lub mniej groszy jak tak dalej będzie... Jedyne co mnie jeszcze zastanawia to czy to już można powiedzieć koniec czy za rok, półtora będziemy w innych nastrojach..? I dlaczego skoro są tak złe przewidywania to jeszcze ktoś to kupuje? Czy wywalenie teraz w nerwowych momentach papieru to ostatnia okazja na obronę choć części kapitału czy głupota bo warto przeczekać... Pewnie nie tylko ja mam takie wahania i niepewności co dalej...