Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety muszę się przyznać, że to moja dotychczasowa największa porażka na GPW :-(
Myślałem, że systematycznie lokując w te akcje po czasie (nawet długim) mam szansę zarobić. Dziś po 2 latach już nie mam złudzeń - straciłem.
Wnioski:
- nie kupuję akcji spółek p. Sołowowa (na pewno w skali GPW nic to nie zmienia, ale czuję się lepiej będąc w zgodzie z własnym przekonaniem).
- gdy na jakieś spółce (w której koszty równoważą zysk) planują dodruk akcji, wychodzę nie obejmując PP, ponieważ w większości przypadków notowania nigdy nie wracają na poprzednie poziomy.
Pozdrawiam wszystkich.