~123

witam

przedzial 2.50zl -2.70zl

w nowym roku na ciaglych pani postanowi za ile sprzeda

pozdrawiam i zycze wesolych swiat

-----Original Message-----
From: aaa
To: Wincenty Szymek
Sent: Thu, 20 Dec 2012 11:54
Subject: Re: witam

Widzę ,że brak Panu czasu na odpisanie-rozumię.Życzę wesołych, miłych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego 2013 roku , żeby nasze fundusze się powiększały szczególnie na BGE pozdrawiam Alina

Dnia 5 grudnia 2012 22:38 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Ala bge caly czas idzie w gore na bge sie zmienilo ta korekta co byla ostatnio osiagnela ok 1.97zl nizej nie weszlo myslalem ze zejdzie nizej ale akcjionariusze nawet drobni nie chcieli sprzedac ponizej tej ceny
w tej chwili przedzial jest 2.10-2,49zl my natomiast jestesmy bardzo szczesliwi z tego faktu ze ludzie niesprzedaja bge za bez cen

a chca z nami zostac prosze zobaczyc na MEDICALG tam akcjinariat jest bardzo dobry i wszyscy co byli z nami od poczatku sa szczesliwi

co pani moge poradzic prosze wyczuc dobry moment na kupno i potraktowac bge jako polroczna lokate

co do ifc chcialem ludziom pomoc choc przynajmniej by bylo to 1.50zl ale ten akcjonariat nie wartuje tego wiec dalem sobie spokoj

pozdrawiam

Sent: Tue, 4 Dec 2012 16:58

Witam,
przepraszam ,że przeszkadzam ...ale niestety akcje BGE nie spadły poniżej 2 zł. więc ciężko było je kupić poniżej 2 zł..Jak Pan sądzi będzie jeszcze jedna korekta głębsza , czy niestety już nie i pójdą do góry ? jeśli będzie miał Pan chwile to proszę o email , lub ewentualnie prosze napisać w która inną spółkę opłacałoby się zainwestowac na chwile obecną -pozdrawiam serdecznie Alina

Dnia 26 listopada 2012 1:16 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Aluu wlasnie teraz przeczytalem pani list nawet nie sadzilem ze tacy ludzie jak pani inwestuja na gieldzie bardzo mi przykro z powodu coreczki napewno wszystko sie uda jezeli chodzi o bge to dostane jutro informacje jaki bedzie przedzial kupna w tej chwili jest korekta jak sie pani uda kupic po cenie 1.30-1.50 zl to bardzo dobrze przedzial moim zdaniem bedzie 1.30-1.70zl

co do ifc zachecam do nie sprzedazy dla tego napisalem tez ze niezachecam do kupna bo jak bym zachecal i jak by akcja nie wyszla i ludzie potrzcili by ogromne pieniadze a poco by patro sprzedal ostatnie akcje akcja ma na celu nie pompowania ceny ale pokazania ludziom ze oni dysponuja wielka sila chcialbym im to uswiadomic dokladnie chodzi o to by zastopowali cene nie robili z patro interesow i nie sprzedawali im za bezcen akcji

niech pani sobie wyobrazi jezeli by sie wiekszosc umowila i w jednym czasie ustawila sprzedaz nie na 40gr ale na 5zl i nie sposzczala tej ceny i potrzymala ta cene na tym poziomie przez np miesiac nawet bez zadnej tranzakcji to niech mi pani wierzy dalo by to panu mariuszowi duzo do myslenia ze ludzie nie sa glupi i niebeda sprzedawac akcji za bezcen tak naprawde to ludzie ustalaja cene

pozdrawiam

podam pani spolki niech pani sobie je poobserwuje wiecej nie moge powiedziec pozdrawiam i zycze wyzdrowienia coreczki

oprucz bge tu jestesmy w kghm i pzu mamy wieksza czesc kapitalu jak pani moze zobaczyc na wykresy w pzu zainwestowalismy w maju zaraz po sprzedazy ifc a w kghm w lipcu

wiec widzi pani ze ja nie zartuje ponizej daje pani spolki w ktorych mamy udzial z wiekszym badz mniejszym kapitalem wiem ze niedysponuje pani duzymi pieniedzmi wiec prosze sobie odpuscic spolki dwucyfrowe
albo 3 cyfrowe bo tam zeby cos zarobic trzeba wlozyc wieksze pieniadze prosze sie skupic na mniejszych spolkach nie moge pani wiecej pomoc i tak robie duzo

PZU
KGHM
BGE
ALTERCO
RANKPROGR
MDEVELOP
digate
lesne runo
PGNIG
HBPOLSKA
DREWEX
MAKORA
FLUID
TROMEDIA
OPENNET
HOTBLOK

Sent: Sun, 25 Nov 2012 13:45

Dziękuje Panu za odpowiedź...dobrze większość część kapitału przeniosę na BGE....do co do IFC to nie ma sensu kupić? bo widzę ,że Pan zachęcał ...że ludzie zarobią i odrobią pozdrawiam serdecznie Alina

Dnia 25 listopada 2012 14:41 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Alino ja nie mam zabardzo teraz czasu na odpisanie

ale w wolnej chwili napisze do pani

co do inwestycji niech pani zainwestuje w bge na korekcie

i potraktuje pani bge jako lokate

bge to inwestycja stabilna

pozdrawiam

Sent: Sun, 25 Nov 2012 13:36

Witam, jeśli to Ty jesteś tym Aleksandrem z Forum , to chyba mi nie chcesz odpisać i coś doradzić.Napisze tak, bardzo liczyłam na Ciebie , ale się chyba częściowo zawiodłam.Ja Cię nie prosze o nic z rzeczowych lub finansowych spraw .Proszę Cie tylko o doradzenie w jakie spółki zainwestować , jak Ty to widzisz?a decyzja oczywiście będzie moja.... pozdrawiam Alina

Dnia 23 listopada 2012 0:20 Wincenty Szymek napisał(a):

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.