Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam wszystkich którzy maja problem z Mbank-iem, a raczej z wypłaceniem premii za polecenie znajomego. ja spełniłam wszystkie warunki a premi dalej nie dostałam. jestem bardzo zła, gdyż składałam już reklamację i mi odpisali że premia zostanie wypłacona
" Szanowna Pani
odpowiadając na Pani reklamację nr ..................informuję, iż operacje kartą kredytową zostały wykonane w grudniu, w związku z powyższym wypłata premii nastąpi w kolejnym miesiącu po spełnieniu warunków zgodnie z regulaminem programu tj. do końca styczniu 2013.
Wyrażam nadzieję, iż powyższe informacje okażą się dla Pani kompletne. "
Żadnej premii dalej nie mam i zaczynam się bardzo wkurzać, jak macie podobną sytuację piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZEBA OSTRZEC INNYCH BO PROMOCJA DALEJ TRWA!!!!!!!!!!!!!!!