Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie potrafi juz nic merytorycznego powiedziec o bomi to caly czas atakuje i pograza sie coraz bardziej , juz nawet wie lepiej ode mnie ze mnie we wtorek ubrali , chyba zloze reklamacje w biurze maklerskim ze udzielaja informacji schizofrenikom :)
a na powaznie to to rankor jest w coraz wiekszej desperacji o czym swiadcza jego posty ,to cigle zapewnianie ze go bawi pisanie jest tego najlepszym dowodem , kazdy alkocholik tez twierdzi ze nie jest pijakiem :) . Do bledu nie przyzna sie w zyciu a jedyna obrona to atak,W sumie to zal mi goscia bo ani rodziny ani przyjaciol tylko 24 /24 na forum i tylko na jedenej spolce ktorej akcji nawet nie ma :) czy to normalne?
szkoda czasu na pisanie do niego , trolla mozan usiercic tylko ignorujac go