Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hehe przyjacielu masz prawo do swojego zdania ale trzeba być jeleniem żeby nie widzieć, że kurs jest niski wyłącznie ze względu na skup. Netia ma ogromny potencjał wzrostowy wbrew marudzeniu o kiepskiej sytuacji telekomów... Moja złość nie jest podyktowana tym, że kupiłem za wysoko. Wszedłem w Netie za 4,3,- i już sporo zarobiłem. Jestem jedynie lekko sfrustrowany, że tak skutecznie trzymają kurs na poziomie "do 5 złotych".
Moje różowe okulary, które już baaardzo dawno temu się stłukły mówią mi, że Tobie i innym się wyklaruje temat kiedy tylko skup się skończy. Będzie odpał i tylko taka jest możliwość....:*