Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też mnie to wkurza ale ... gdyby ktoś chciał sprzedać 1 akcję np. LPP, która kosztuje 5000 pln to sytuacja wygląda już inaczej.
Bardziej chodzi o jakieś proporcje. Tak mi się wydaje. Pisać to sobie możemy i tak nic z tym się nie zrobi.
Ja zwracam za to uwagę że coraz większy wolumen ustawiany jest od poziomu 3.50 i wyżej. Moim zdaniem na dniach będzie jakiś komunikat. Ktoś ewidentnie blokował poziomy 3,50 - 3,70 ostatnimi czasy. Obstawiam że to ostanie dni "trójki" z przodu się kończą . W najbliższym czasie będziemy testować poziomy z "4" a mam nadzieję że i "5" z przodu :)