Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mms!!! jestem obserwuje zachowaj wiecej spokoju .
BGE to nie jest spolka spekulacyjna obserwujesz NC na pewno lepiej niz ja i pewnie wiecej wiesz na ten temat-tutaj ja inwestuje dlugoterminowo i wierz mi ze zobaczysz kiedys kurs 15zl ale jeszcze nie dzisiaj i nie jutro ale na pewno tak bedzie!!!!!
i dobrze ze spada sam troche to zrobilem zeby spadlo lubie inwestowac dlugoterminowo i zbieram na ile moge
AVE sie smieje z inwestycji w DASE ale to tez spolka warta uwagi podobnie jak DIGATE
sam inwestowal w MDEV a przciez pisalem ze to bankrut-ja w takie spolki nie inwestuje tam gdzie wchodze zawsze docelowo bedzie w gore ale wszystko wymaga czasu
BGE to przyszlosc ale musimy troche poczekac a jak spada to radze dokupcie bo 3-4miesiace i taki kurs to bedzie historia
ale jak chcecie sprzedac to sprzedajcie
pozdrawiam!!!!!!!!
Piotr oby wiecej bylo takich jak my!!!!!! uda sie zobaczysz!