Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wreszcie się dopchałem do głosu..))))
Ja dzisiaj rano puściłem garda,w sumie bez większych emocji;po tym piątkowym zjeździe miałem go jeszcze chwile potrzymac,ale stwierdziłem,że to nie jest już ta spółka jeszcze chocby z końca roku,no i trzeba wyjśc na plus...Jak może niektórzy z Was oglądali dzisiaj w południe CNBC,był króciutki wywiad z prezesem,który jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu,że dobrze zrobiłem puszczając akcje..To prawda,Rubicon wywinął numer,podobno nawet prezes o tym nie wiedział,ale na pytania typu co teraz,jaki główny inwestor,jakie plany padały odpowiedzi typu ''...jeszcze nie wiemy,nie zastanawialiśmy się...,...trudno powiedziec...''
W obecnej sytuacji nie wiem czy nawet dobre prognozy na ten rok pomogą,coś się zaczęło sypac,no ale to jest tylko moja opinia...
Ja przerzuciłem się dzisiaj na inną spółkę z branży informat.,wg mnie dużo bardziej perspektywiczną...,no ale zobaczymy..
Pokaźnych zysków życzę...