~mckii

obawiam się ze teraz karty rozdaje MSP,
wg mnie krytyczna jest 1 decyzja - cz dotrzymają słowa i zostawią spółkę na giełdzie.
jeżeli tak to 2 ważna sprawa - czy zyski Puław będą przekazywane do ATT w uczciwy sposób (wobec pozostałych akcjonariuszy), jako dywidenda, czy pod ladą jako wszelkiej maści dziwadła rozliczeniowe,..

gdyby 1 poszło w kierunku wycofać z giełdy to pozostaje pytanie o determinację, siłę w negocjacjach, ogólnie o to co Jakubas może wobec MSP (tylko on jeszcze się tutaj chyba liczy) - osobiście mam nadzieję że on dobrze zna się na tym co robi ale patrząc na to z perspektywy MSP - oni z kolei chyba już swój cel osiągnęli, wiec czemu mieliby liczyć się z resztą mniej lub bardziej drobnych..
przykre ale tu chyba trzeba czekać i to mocno śledzić sprawy , dla mnie to staje się coraz bardziej ryzykowny walor - ale nie wymieniłem,.. jeszcze.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.