~rankor2

Dnia 2013-01-11 o godz. 19:58 ~Kazik napisał(a):

taaa.. kupuje to biedny czego nie świadomy
> członek zarządu, który bierze udzial w negocjacjach
> układowych. Do tego po cenie o 50% wyższej od rynkowj. No
> co za frajer, co nie ? :D Musiał postradać zmysły
> biedaczek. Mam nadzieję, że wyczułeś ironię :D

Nie wiem, co kombinuje Grzybowski.
Ale wyjaśnij mi, czemu supernówka, tuż przed walnym, gdzie może decydować o losie spółki, ucieka z waloru I sprzedaje to wlaśnie swojemu czlowiekowi?

A co do IDM to chyba nie jesteś w temacie, jak obecnie wygląda kurs, obrót walorem, kondycja spółki i8 że jej prezes został ogłoszony wlaśnie Pinokiem gieldowym.

I spytaj IDM-wtopionych oraz pracowników IDM, ktorzy pozaciągali kre3dyty pod kupno tych akcji na temat tych twoich "interesów życia".

Włąsnie to mnie najbardziej zadziwia, ze tylko IDM coś kombinuje na bomi, a nikt inny btyego nie chce... ;-D
Ja tam mogę się ośmieszać, ale za dlugo mam rację co do bomi, bym sie przejmowal twoim czy czyimkolwiek zdaniem.
Tradycyjnie dodam:
No i to ty masz bomi... - tak mi przykro ;-D

No i już nie pamiętaasz, jak cię zenek ośmieszył?... ;-D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.