Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pamiętajcie, że zarówno prezes jak i inni członkowie RN obejmują akcje za darmo, a więc każda cena od 1gr to dla nich 100% zysku i naprawdę cena jest dla nich drugorzędna, a za takie wyzwiska jakimi ich okładacie mogą tylko jeszcze bardziej zdołować kurs aby was wścieklizna wzięła. Ja sprzedałem po 88gr z 10% stratą i więcej nie wchodziłem, ale dobrze wam radzę przestańcie tak bluźnić bo oni naprawdę to czytają-jęśli oczywiście zależy wam na jakichkolwiek wzrostach!