Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestes Poljadle to wracaj na swoje forum, zawołamy cię jak cię jak was wyprzedzimy :) Czekam tu nie pierwszy raz , czekałem na wielu spółkach nie raz i na nie jednej czekam nadal o mnie nie musisz się martwić.O innych raczej też nie.
Nie masz tych akcji więc nie powinny cię obchodzić a historię o dobroci, ostrzeganiu, wyleczeniu ze spółki zostaw dla naiwnych.
Jesteś jedną z oznak przyszłych wzrostów.
Co do Intakusa strasznie się myliłeś i mylisz. Do tego by inwestować nie jest potrzebne jeżdżenie po budowach :) Tu kupujesz przyszłość, plany, przejęcia :) No właśnie przejęcia.
Wracaj do siebie naganiaczu, a jak chcesz tanio kupić to nie kłam chociaż :)