Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem, gdzie w moim poście widzisz nerwy.
Owszem - irytują mnie wpisy w Twoim stylu, ale nie ma to nic wspólnego z IGR, na innych spółkach podobnie - taka dziecinada.
Przyjmijmy sytuację, że nie będzie rosło, a nawet będzie spadac - może nawet do 10 groszy.
Czy wtedy będziesz kilka razy dziennie pisac, że nie rośnie zgodnie z Twoja przepowiednią ?
Poza tym - skoro nie będzie rosło, to po co tu siedzisz - piszesz, że nigdy nie urosnie, więc nigdy nie zarobisz. Chyba, że przegapiłam fakt wprowadzenia kontraktów na spadki dla IGR ...;)
Po prostu nie rozumiem takich ludzi, a oni jakoś nigdy nie potrafią wyjaśnic jaki mają cel w takim pisaniu (ale może Ty jesteś wyjątkiem).