Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cały czas nie kumacie o co mi chodzi....
Nie wiem ile dokładnie wart jest Scanmed ale puenta wszystkiego co dotychczas napisałem to : CO DROBNY INWESTOR BĘDZIE MIAŁ Z DALSZEJ DZIAŁALNOŚCI BLACK LION SA ??????
Przypominam , ze Scanmed i wiele innych jest juz od dawna w portfelu BLI a cena akcji jakoś tak sobie spada od roku czasu !!!!
Prosze mi odpowiedziec na pytanie jak przyszłe inwestycje wpłyną na kurs akcji bo mnie to najbardziej interesuje. Jestem inwestorem i gówno mnie obchodzi czy sprzedadza Scanmed czy 300 mln zł znajdą na ulicy ja chce tu zarobic a nie ich dorobić!
Inwestycja w hute to proces długofalowy - ew zyski za kilka lat - a co bedzie dzialo sie w tym czasie z kursem podaczas gdy akcji bedzie 350 mln sztuk ???
Bauer i jego eustis wszedl po to w BLI, zeby miec dalej dostep do koryta i miec dalej wplyw na dzialalnosc tego parafunduszu w razie czego... proste... koszty poniósł ale odbił to sobie na sprzedazy Recykling Park, ktorego ma zamiar doic w przyszlosci...haha