~Ernest.S

Spośród setek portali, które sprzedają projekty gotowe, które na dodatek wyglądają wszędzie tak samo i niczym się nie różnią to projektyeurohouse.pl proponują coś innego. Po raz pierwszy obejrzeliśmy domy na poziomie europejskim, które mają styl i idą z duchem czasu.
Wielkim plusem jest cena projektu, która jest w środkowym przedziale cen za tego typu produkt natomiast jakość znacznie odbiega in plus w stosunku do tego co sprzedaje większość. Przede wszystkim nie ma w ofercie 1000 projektów, żeby się przez to przekopać to trzeba mieć cierpliwość i nerwy a i tak na koniec okazuje się że nic nie pasuje. Tutaj masz kilkanaście domów w różnych stylach i różnych metrażach i widzisz konkretnie różnicę. Poza tym dla mnie co jest ważne to w tej chwili to aby dom był energooszczędny i w miarę tani w eksploatacji a z tego co widzę to Eurohouse właśnie mocno stawia na te kwestie. Nie sztuką jest kupić projekt i wydać na budowę bezsensownie, bez ładu i składu i później mieć dom, który na rynku nieruchomości, który jest jaki jest, nie będzie miał odpowiedniej wartości bo albo będzie brzydki albo nie będzie spełniał unijnych norm albo będzie "palił" co
stary 20-letni duży fiat 126p.
Niektóre domy na tym portalu dla mnie są zbyt nowoczesne, nie wiem, być może jestem zbytnim tradycjonalistą ale jest tam sporo projektów w tradycyjnym lecz nowoczesnym stylu i to uważam za wielki plus.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.