Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ari-pda:warta przeanalizowania..
tak uważam ale mogę się mylić.
jeden zbiera od leszczy:
jak wyżej.podstawia po prawej i po lewej i jak złapie leszcza który wystawi pare koła na sprzedaż to od razu łyka.
i tak w koło od paru dni,a na koniec zawyża kurs zamknięcia w stosunku do kursu ostatniej transakcji by następnego dnia się znowu obławiać i
żeby za szybko nie zwabić spekuły.łyka wszystko poniżej 0,39gr.popatrzcie na obroty nikt nie chce oddawać tylko leszczyna.
trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na dobre info.w 5 dni -40% bez żadnej przyczyny bez złego info.
dużo nie inwestowałem,ale przyznam,że też jestem na - ok 10%.nie ustawiać stop loos bo z rana sam gra i zbiera wszystko by sprzedać po 0,60 lub wyżej.
sam kupuje i sam sprzedaje:
między 15.40 a 16.20 udaje że ktoś kupuje i sprzedaje.popatrzcie na wolumeny
378
222
731
teraz jest 17.10 a leszcz się nie zwabił.odpowiedzcie sobie sami,tego papiera już nikt nie chce sprzedawać bo za mocno spadł
kurs zamknięcia znów sztucznie zawyżony-jak pisałem:
tak jak pisałem wcześniej ,najpierw wystawił na fixie 3k a za 0.37 jedno zlecenie kupna ,a potem rozbił to na niby czterech sprzedających oczywiście
też 3k a jednocześnie zawyżając kurs zamknięcia do 0.38 w stosunku do kursu ostatniej transakcji(sam wystawia i swoje kupuje)-cwana bestia.
podsumowanie: sześć sesji pod rząd na minusie(-42.2 %)
debiut 5 grudzień 2012.kurs do 21.12.2012r. max 1.05,min 0.37
dobre info:-
AGENCJA ROZWOJU INNOWACJI SA zawiązanie i zarejestrowanie spółki Polska Agencja Komercjalizacji Technologi:
Prezesem Zarządu PAKT sp. z o.o. został Pan Tomasz Kurek, będący Członkiem Zarządu Emitenta, a w skład Rady Nadzorczej nowego podmiotu wchodzą
przedstawiciele świata nauki i biznesu,
tj. Panowie: prof. ndzw. dr hab. inż. Arkadiusz Szymanek, prof. dr hab. inż. Jerzy Zwoździak
, Przemysław Jura, Marek Andrzej Dondelewski oraz Szymon Gawryszczak, będący Prezesem Zarządu Emitenta.
Zarząd Spółki Agencja Rozwoju Innowacji S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent", "Spółka") informuje,
iż w dniu 20 stycznia 2012 r. na podstawie osobistego uprawnienia akcjonariusza Szymona Gawryszczaka wskazanego w §16 ust. 3 pkt a. statutu Spółki
, powołał na stanowisko Członka Rady Nadzorczej Pana Marcina Karlikowskiego .
Pan Marcin Karlikowski: Ukończył studia magisterskie z zakresu prawa oraz magisterskie z zakresu administracji na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim.
W 2007 roku ukończył studia podyplomowe z zakresu prawa spółek na Uniwersytecie Warszawskim.
Obecnie doktoryzuje się w zakresie nauk prawnych na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim.
Posiada potwierdzone egzaminem państwowym uprawnienia do zasiadania w radach nadzorczych spółek skarbu państwa
, które zostały potwierdzone praktyką poprzez pełnienie funkcji wiceprzewodniczącego rady nadzorczej spółki skarbu państwa.
Posiada wieloletnie doświadczenie w zakresie pracy w spółkach prawa handlowego m.in. jako dyrektor biura zarządu dużej korporacji działającej
w branży paliwowej. Obecnie dyrektor ds. HR w firmie zatrudniającej prawie 3 tysiące pracowników, a także doradca ds. HR Prezydenta Pracodawców RP.
złe info-:brak