j23_znowu_nadaje

Tak jednak wszedłem przypadkiem po 1,6 w Sadovaya uznając to za dołek trzymam nie robię kółek. Wyszedłem z Polskiego węgla PSW tam zbliża się masakra.

Myślę na poziomie około 60 groszy o Midasie
CDRED 6,20 16.01.13 rozprawa ws.Kluski

Petrol przed ostatnim wybiciem dołek 1,28 ..30% powinni zrobić w górę i wodospad.

A zgniłe irysy, atole, bronka nie porównywać mi z Westą obserwujcie spólki zelżne i poszczególnych członków kontrakty.
15.01.2013 Vesta zwa nie Mylić z Westa jednak klucz jest wspólny.
Ukraińskie spółki lubią cyrki mamy przykład pewnej spółki cukrowniczej kosztowała w granicach 8 zł na forum płacz a świstak siedział dzisiejszy kurs 60,x 700% .

Nie namawiam obserwuję ruchy na Midasie , Westa swój pakiet zakupiłem , Petrol spekulacyjnie, PSW Capita NC dramat ubranych ludzi.

Największe nadzieje pokładam w Westa i CDRED pod wydanie nowej gry to mega produkcja która po prawie 2 latach odpoczynku poruszy papier ale nie z 60 gr a z 6 złotych, mam zasadę kupuj plotki jak dotąd nie zawiodła.
Ten Bosch cały czas nie daje mi spokoju.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.