~Piotrus z 6c

czytam te Wasze fora i zastanawia mnie ile w tym prawdy skoro nikt nie reaguje ani moderator ,knf,p.Krol.Z jednej strony może dobrze, że knf nie wie co się dzieje bo za złe zachowanie władz- bęknęła by spółka /tzn/My/.A ,przypomniałem sobie. znacie to powiedzenie jak suka nie da to pies nie ruszy....Na wcześniejsze moje konkretne pytania nikt nie odpowiadał tylko od razu przechodzono na jakieś pier..ły.Tak więc nastepne pytania: kto ukarze /bez względu na wynik/osoby odpowiedzialne za opieszałość w postępowaniu sądowym./chyba nie sąd./Snując hipotezę że kilku kolesi ma po 4.9% jak można podważyć ich pewność siebie.Czy wiele spółek na GPW ma w umowie klauzule tajności jak choćby STX.której to umowy nie wolno odtainić./stop/ Zdrowych wesołych świąt życzę Wam Wszystkim.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.