Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja bym bronił Aleksandra, Wg mnie to przedstawiciel spekuly - spółdzielni. Podaje przyklady, całkiem wiarygodne i widac, że nie jest to wyssane z palca, A ze spekuła i to powazna jest dawno w posiadaniu papiera, to dla mnie jest od dluższego czasu oczywiste, Przeciez nie beda wchodzić, kiedy ulica sie juz wysprzedaje. Moim zdaniem moga jeszcze dość wysoko pociągnąc kurs bo są fundamenty i jest to malo ryzykowne dla spekuły. Ale do jakiej ceny? to jeden diabel i ta wlasnie spekuła wiedzą .