~selecta

Szukam ale nie mogę znaleźć. Ostatnia sprzedaż sfinalizowana została w lipcu 2012, mimo że podpisana była w lipcu 2011. Jeśli o tą należność chodzi, to jest to jakieś nieporozumienie. Rok czasu stracić i jeszcze pieniędzy za to nie dostać?

Dotarłem też do raportu sprzed roku. Podpisali umowę z domem maklerskim, że w razie potrzeby będą emitować obligacje do kwoty 30 mln. Chodzi o IDM? Oni mają teraz kłopoty i nie mogli pomóc Atonowi w finansowaniu? Czy Aton nie chciał finansowania bo nie ma zamówień. Ale po co te ostatnie emisje skoro mogli (pewnie o wiele taniej) emitować obligacje?

Na koniec chcę zapytać o Falentę. Skąd w ogóle się te plotki pojawiły?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.