Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A co tu może się stać ? Nie ukrywam przyglądam się tej spółce nie tyle co pod kątem fundamentalnym, a raczej spekulacyjnym. Cały czas zastanawia mnie jedna rzecz, co się stało z akcjami, które kiedyś ktoś ode mnie dostał. Czy są już w rynku, czy ktoś je nadal trzyma. Były to poziomy między 5, a 6 złotych.
Dla mnie fundamentalnie w skali od 0 do 10 jest 2 i nie piszę tego złośliwie tylko tak jak jest. Może kontrakty przyjdą, może nie. Tego nie wiemy. Jedno jest pewne, dali ciała z początku. Kompletnie nie wstrzelili się w rynek.
Brak podaży jest dla mnie ewidentnym sygnałem do wstrzymania się z inwestycją w Weedo.