Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dobry wieczór wszystkim
tak bym chciał żeby od jutra były już tylko wzrosty. żeby się okazało, że kto miał sprzedać to sprzedał i teraz już będą tylko kupujący. żeby okazało się, że miałem racje.
ale to nie wygląda dobrze. nie ma popytu prawie wcale. a jak tylko się pojawi to od razu jest zaspokajany. klocki z prawej to nie fałszywki. ktoś na prawdę chce sprzedać takie ilości. w domyśle ktoś z rady nadzorczej. to że sprzedają mnie nawet nie martwi, tylko to że nikt tego nie chce kupić. te plotki że ktoś tam objął te 5 mln akcji tracą rację bytu.
mimo że mam średnią poniżej 1 zł to strata i tak jest już mega. mimo, że wirtualna. ale ja nie potrafię jej zrealizować. jak może upaść firma z tak (wydawałoby się) zajebistą, innowacyjną technologią. przecież ludzie się powinni zabijać o akcje, że o funduszach nie wspomnę. druga rzecz; rada nadzorcza i jej zakupy. przecież to było do cholery 3 miesiące temu jak kupowali 100% drożej niż jest teraz. to nie wiedzieli że tak źle jest z firmą?
a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz; gdzieś czytałem, że w ostatnie kłopoty z płynnością wpadli bo ktoś im zalega z płatnością za towar. o jaką firmę, urządzenie i pieniądze chodzi?
pozdrawiam wspólników w niedoli