Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Lukałem na tą wiadomość i kurs... i obroty!
Moim zdaniem stały fragment gry. Zamierające obroty, to znaczy zjazd w dół. Nie jakiś taki spektakularny. Nikt nie chce kupować. Nikt nie chce sprzedawać. Od czasu do czasu ktoś z posiadaczy jednak potrzebuje gotówki, więc: "kap, kap".
Dzisiaj dla Bomi: kap - 1 grosz - znaczy 5% w dół, więc wcale nie takie "kap", tylko bardziej "chlust" - "chlap".
Alpinusa już nie będzie. Kiedyś cokolwiek od Alpinusa to był szpan! A więc i dodatkowa premia na sprzedaży.
Jedziesz na narty, ale coś jeszcze masz od Alpinusa? Ja mam. Polar. W takim stanie - piwnicznym. Dobry gatunkowo. Po 15 lach się nie rozsypał i wciąż grzeje.
Jutro sobie dogłębniej pozerkam, ale nie obiecuję. Sam dobrze wiesz dlaczego.
Aby tak się wgryźć jak w Bomi, to trzeba ładnych paru dni. Będę musiał przekopać się przez bilanse. Przez komunikaty zarządu. Tudzież przez wpisy na forum.
Bomifani nie potrafią zrozumieć, że każdy biznes potrafi paść.
Przepraszam. Kurs Bomi zjechał, bo rankor2 został wynajęty na cały etat. Przez Wiadomo Kogo Kto!
Bomi zaskarbiło sobie moją uwagę, bo jako stały klient zauważyłem, że plajtuje już na początku 1012r. I tak dałem się wkręcić. Forum dostarcza mi darmowej, niezłej rozrywki, więc tak siedzę i się bawię.