Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na razie rynek potwierdza moje tezy:
- podbitkowe sesje
- brak popytu
- osuwanie kursu pod wpływem bomigrawitacji
- olewanie spólki przez rynek
- brak zainteresowania dużych inwestorów i niepowiększanie stanu posiadania przez obecnych
- zmniejszenie ilosci i wartosci udziałów przez tych, co weszli zimą po zmianie zarządu i ucieczce poprzednicg fundów
- zmniejszenie wartosci udziałów tych, co pozostali
- W BOMI JUŻ NIE MA WIĘKSZOŚCIOWYCH, nawet za śniedniakowych nie mozna ich uznać przy ich udziałach, BO WARTOŚĆ UDZIAŁÓW TYCH WIĘKSZOŚCIOWYCH JEST ZNIKOMA... ;-D
I ja chcę tu uchodzić za bomipajacowatego narcyza, bo wiem, jak wielu bomiwtopionym to podnosi ciśnienie...;-D
Ale to ty masz bomi(straty)... - tak mi przykro... ;-D
Ale odreagowuj swą bomifrustrację na rankorze... ;-D
Tyle twojego... ;-D