Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nikogo nie namawiam pisze co sie dzieje w bb a jezeli ktos jest zainteresowany to moze do mnie napisac i moge dokladnie wytlumaczyc o co chodzi w bb. Sam podobnie jak wy nie wierzyłem w takie możliwości zarobkowe ale miałem odwage napisać do Pana Damiana który mi wszystko wytlumaczyl i teraz tego nie żałuje. Nawet ostanio okazalo sie ze jeden z moich znajomych też zarabia w interenecie na bb i dzieki bb ma duże miesięczne wyplaty.