Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja reklamowałam obuwie- baleriny. Zakupiłam je w maju, reklamowałam po sezonie letnim. Wyglądają fatalnie. Dotąd od lat kupowałam obuwie Ryłko, z którego jestem niezmiernie zadowolona. Pani rzeczoznawca- mgr inż. Wiesława Wcisło napisała mi, że kupiłam za małe buty i dlatego rozeszły się z przodu i z tyłu (?). Dodam, że po założeniu buta, nawet na bosą stopę, jestem w stanie bez problemu włożyć palec między moja piętę, a zapiętkę. W związku z tym tak absurdalnego uzasadnienia nigdy nie czytałam. Nadmienię, że jestem lekarzem i co jak co, ale o zakup prawidłowo dobranego obuwia naprawdę dbam. Jestem tak zniesmaczona, że nigdy do tego sklepu już nie wejdę. Chodzi mi po głowie odwołanie, Rzecznik Praw Konsumenta i Sąd.