Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
witam.po raz pierwszy.no -20% dziś zwróciło moją uwagę. ubezpieczenie od ognia ma odtworzyć budynek tak mówi każdy OWU.PZU może robić tylko trudności z forsą za pracę wykończeniowe.Kwestia też jaki procent majątku było nieubezpieczone.Przeglądałem projekty na walne 11 grudnia i będzie emisja bez prawa poboru ,ale wcześniej zakładali takie własnie emisje w sumie do 3 mln.(domniemana przyczyna zjazdu)
Na pocieszenie dla was- kilka dni solidnych wzrostów będzie po wypłacie odszkodowania
tylko z jakiego poziomu he tego nie wiem?