~nikt

Obserwuje ta spolke od kilku lat w dobrych czasach ja mialem i sprzedalem powiem jedno ta spolka jest dobra i tyle jest to spolka gieldowa a nie jak inne ma przychody ma zyski a ze prezes nie chce jej za darmo oddac to tez bardzo dobrze woli kisic kurs niz oddac za bezcen wielkim i tyle co mam do powiedzenia patrzac na inne spolki jak krezus ktory kosztuje prawie 20 zl i nic nie robi jak pbg ze stratami kosztujace prawie 4,50 nie mam nic wiecej do dodania owszem byly akcjonariusz moze i ma racje ale dlatego ze kupil kiedys po 5 i byl marazm marazm jeszcze potrfa ale te 5 zniknie bardzo szybko i tyle w czasacg dobrej koniunktury ja mam ta spolke i bede dokupywal i gdybym mial kase zbieralbym nadal szczegolnie 1000 ktore usytawiaja po prawej ale to moje zdanie oczywiscie Ta spolka zasluguje na wzrosty jak nic nie widze innej mozliwosci inne spolki krzaki w upadlosci badz z ogromnymi stratami dodrukami jak petrol kosztuja w porownaniu do niej 1000% za duzo i tyle co mam do powiedzenia albo ta spolka urosnie albo juz nigdy nie bede na gieldzie bo wtedy slowa pana belkia ktory kazdy wie co powiedzial na temat gieldy ze to ....... nabiora dla mnie 100000% wiarygodnosci pzdr myslacych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.