~daniel

Dnia 2012-11-12 o godz. 20:36 ~wiochmen napisał(a):
> mam zapytanie ,bo moja babcia handluje cebulą na targu to
> tyż by chcioła wleżć na te GPW
i już że Sobolem ugodołem bo
> interes idzia zarombiście. Wchodzita bo robita emisju dla
> wos po taniosze.

no "wiochmenie" z roku 1973, zdemaskowano CIę. nawet nie masz 2 kompów z dojściem do netu, zostałes dawno w tyle, wiadomo dlaczego, jestes juz drugie pokolenie giełdowe, które tak jak ja próbuje się odnaleźć...wiadomo, że nie masz już kafejki internetowej, z której mogłes strzelić drugiego nika- bo dawno je zamkneli, masz jedno łacze w domu, za które płaci szanowna Mama i Ona czeka kiedy jej zwrócisz,....to nie w porządku jest pisać dla swej radości, tym bardziej gdy brak w tym merytorycznych wartości...piszesz warzywniak itd...uważasz że to w porządku? inaczej jesli to jest warzywniak, to dlacsego Ty rekin jesteś JAroszem, pytam się? dlaczego?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.