~Janusz

Pikny ranek pany a mnie chcą spalić na stosie:)) zobaczymy co zrobią jak papier zostanie wybrany w boczniaku i powędruje na nowe szczyty.

Wracając do przedziałów groszowych tam były takie obroty że mało kto się załapał i nastapił odbój na 0,90 ale ludzi wyfrajerzyli z akcji. Fakt ci co brali po 2 zł i niżej zostali wytzepani w okolicach 1,05 Obrot. co co brali po 0,60-090 także sprzedali 1,-1,18 obrót.

Stąd mamy mały boczniak 1,06 bez przełamania 1,20 w perspektywie ja się nie odzywam najzwyczajniej nie chcę być spalony do marca wytrzymamy wtedy sprawdzimy kto miał rację i ilu nas tu zostało.

Pamiętacie jak przy 0,91 napisałem sprzedałem Trakcję czekam na 0,81 doczekałem się . Teraz czekam na przełamanie 1,77 na westa i nowe szczyty , jedynie w piatek zaskoczył mnie technik na fix waląc 10k w lewo i tworząc sygnał S w boczniaku na jego dolnym ograniczeniu nie rozumiem ?

Ja już p ośnidanku i na defiladę .

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.