Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tez tak mysle.
jesli nie bedzie resplitu to tu moze byc juz tylko lepiej.
nie ma co sprzedawac w kazdym razie ja juz pozamiatalem. mam 210 tys. tego scierwa ze srednia po 29gr wiec jak nie sprzedalem do tej pory to po 4-5gr juz nie oddam, bo po co?
jestem w plecy tu 50tys zl. kupione za 60K jest warte teraz 10K a wiec co za roznica czy strace jeszcze kilka tysiecy wiecej lub mniej? jak i tak juz nic z tego nie zostalo..
a moze za jakis czas bedzie tu jakis drobny up i uda sie odzyskac choc czesc wrzuconego tu kapitalu. niech lezakuje. moze bedzie cos extra.
BTW byleby cwaniacy splitu tu nam nie zrobili