~agent_orange

witam.

mnie takie bombastycznie wyglądające samochody nie interesują obecnie w ogóle a mercedes klasy G mało kto wie, że ten kanciasty wyglądający jak samochód służb specjalnych jest taki drogi... kupię tylko wtedy jak przeprowadzę się na stałe na wieś i będę wieśniakiem. nie chcę pisać szczegółów, ale opisany przez ciebie motyw z porwaniem samochodu miałem w latach przełom 80-90 gdy w Polsce takie samochody ściągały uwagę... wtedy temat skończył się przed porwaniem jak jeździli tydzień za samochodem... akcją policji z giwerami i nic nikomu się nie stało. Wtedy na krótko nabrałem szacunku do kryminalnej. Kwestia żeby się nie obnosić.

Na tapecie obecnie ekoexport, gant, poljadlo, pmx, sgr, sanwil... uwaga, wszystkie muszą spaść jeszcze niektóre 10-15% inne może 5% i warto może kupić. Ja osobiście obserwuję GANTA na krótkie odbicie. Czyli kupić i sprzedać, nie czekać na 5-6 zł. Jeszcze widzę, że CITY jedzie w dół sukcesywnie, jak dojdzie do 19 zł to warto kupić... tę spółkę przegapiłem kurewsko w zeszłym roku jak stała po 16 zł... masakra, miałem palec na enterze, ale się bałem... kupiłem chyba igroupa wtedy i JSW... też nieźle wyszedłem, ale na IGR ryzyko jest. Intersport nigdy mnie nie interesował i raczej nie będzie...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.