Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Maras, a skąd Ci wyszło 0,5 mln na 4 miesiące?
Nie wiem jak planują sprzedać takie ilości tabletów jak podawali, jak na razie widziałem je tylko na allegro i w Teletorium. Tak dla formalności kupiłem ten 10 cali, żeby zobaczyć czy to nie jest jakaś totalna lipa. Poza baterią, która krótko trzyma działa ok. Ale na aukcjach jakiegoś specjalnego ruchu nie widać, reklam tez nie. Gdybym nie był szczęśliwym posiadaczem sporego pakietu akcji, który jest wart coraz mniej to nawet nie wiedziałbym, że te tablety są w sprzedaży.
Mysafe to samo - chyba ma się samo sprzedawać.
Ja my slę, że ten kwartał jeszcze bedzie słaby. Cały czas upychają dual simy w bardzo niskich cenach w porównaniu do pierwotnych cen sprzedaży. Wynik około 0. dziwi tylko dlaczego przyspieszają podanie wyników, czy maja byc podane na weekend żeby przed poniedziałkiem ochłonąć, czy wyszło troche lepiej i się chca pochwalić.
Zwyżka powinna być w 4 kwartale jak dual simy przestana ciązyc, jak co roku to bedzie najlepszy kwartał w zakresie obrotów. Do tego wspominali gdzieś o jakimś dużym zleceniu centralnym, które ma być robione przez CPA Czechy.
Największy pozytyw ostatnich tygodni to przedłużenie umowy z Raiffeisen plus nie musieli dołożyć zabezpieczeń w postaci zastawu na udziałach w Teletorium czyli sytuacja nie była podbramkowa.