Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odnośnie truchła BPC pisałem w 2011 by się strzec.
Jasne, że wziąłem niemal wszystko co było po 6 gr., ba nawet wpadło trochę po 5, ale nie dlatego, że wierzę w spółkę. Po prostu, żeby nie pozwolić wyjść z 9-ciu i zebrać amunicję, w planach miałem odbieranie do 3 gr. włącznie, co naturalnie nie jest niemożliwe. Jeżeli wiesz co robisz to powodzenia.
Digate - nadal chyba tam jeszcze mam najwięcej do powiedzenia, gdyż jednym ruchem mogę spółkę wsadzić na widły. Niedługo będą nowe akcje, zatem przesiadać się trzeba na coś innego, np.luximę, a może luga po scaleniu, ioda, acl, max... jest śmieci sporo i ciepłe palta trzeba będzie porozdawać. Jestem zainteresowany kupnem 2 mln akcji śmiecia o nazwie depend, ale za nie więcej niż 15 gr.
Pozdr - JAcek