Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie..... za dużo tego słodkiego pierdzenia na Zastalu.....sami optymiści widzący 2,5 - 3 zł do końca roku............ zazwyczaj wtedy jest pewnego rodzaju rozczarowane (tu widziałbym faktycznie lekkie cofnięcie - przynajmniej do domknięcia luki), a potem dopiero powyzsze poziomy.
Zarobiłem na Zastalu, choć troche czekałem i czasem szlag mnie trafiał. Zamkałem pozycję przy 1,99 (PKC na drugich widłach na pamiętnej sesji otwarcia z luką) i czekam na rozwinięcie się sytuacji. Jeśli wybije pakuje sie znowu na walor od razu, jeśli bedzie lekka korekta to w jej trakcie.
Nie mniej jednak macie rację, że wcześniej czy później kurs Zastalu będzie znacznie wyżej (patrząc historycznie to okolice 4 zł realne - ale kiedy, to pozostawiam bez komentarza).
Pozdrawiam obecnych akcjonariuszy jak i tych przyszłych (starych) ;)