Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja mam jeszcze jedną obawe... ze termin listopadowych spłat moze zostać odrodzony.....
Zastanawia mnie tez jaka jest skala zysków ( powiedzmy przy około 6% prowizji)
Oczywiscie przy zalozeniu ze skonczą wszystko w terminie i na czas - a zakładam ze tak wlasnie będzie powinno byc na duzy plus.
Co do dzisiejszego kursu .... przy dosc małym obrocie jest poziom ktory spokojnie sie broni ( nawet jezeli w PN. będzie kilka tysiecy po stronie 0,27 to jednak mysle ze ponizej tego pułapu nie zejdziemy..... z prostej przyczyny - sprzedawac nie ma komu i nie na tym poziomie.
- warto zauważyc ze spółka jest bądź co bądź stabilna - w tym sektorze to zadkość....
No i chyba najlepsza pora na zyski...... spolki na GPW .... dosc ładnie podchodzą do góry gdy my stoimy w miejscu ..... po wykresie wydaje mi sie iż czas na wybicie ...
- kto miał oddać - oddał.
Wyniki tragiczne nie są i oprocz kilku watpliwosci ktore wymienilismy - są przyzwoite - a napewno juz nie odzwierciedlają dzisiejszej ceny za akcje ....
To tez mysle ze w przyszłym tygodniu odskoczymy na poziom 0,30 - 0,32.