Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powróciłem do was zerknąć jak sprawy się mają i widzę że całkiem nieźle. Obroty fiu fiu jak na przedswąteczny dzień duże, korekta na przyzwoitym poziomie przeczytałem post panny smerfetki z tym żarciem to dobre - prawda.
Ja jestem spokojny uważam że dzisiaj i piatek to idealne dni do zakupów na gpw mogobyć dzisiaj jeszcze taniej teoretycznie mogliśmy sięgnąć 1,01 ale tam stało bardzo dużo worów w wuju.
Życzę wam wszystkim spokoju , jutro duzo bezpieczeństwa w podrózy na groby bliskich ja bedąc dzisiaj na cmentarzu zastanawiałem się do czego dązy ludzkość , GMO, hormony, kiełbas bez mięsa (Francja).
Szkoda słów spokoju w życiu i na arkuszu wam życzę sobie takżę i do zobaczenia w poniedziałek.