Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolega ms wygląda mi na nieszczęsliwego,a przecież w tak młodym wieku powinieneś korzystać z życia,a nie zajmować się GPW.Nie powinno Cię obchodzić co ludzie piszą,bo to ich sprawa.Każdy ma swój rozum i odpowiada za swoje decyzje.Jak nie masz akcji to chociaż daj ludziom trochę pomarzyć.Osobiście mam walor i w d... mam czy chodz po 7 czy po 9 przy takich obrotach.Jak ma ruszyć to ruszy,a czy to będzie w przyszłym roku czy jeszcze w tym to nie ma znaczenia.To jest NC,ryzyko wkalkulowane.Pozdrawiam.