~rankor2

Tiaa...
Powieniem się domyslić, ze od 18 gr jest dla ciebie trend wzroztowy... ;-D
I jeszcze pewnie długoterminowy?... ;-D

Na spólce znałem się, zanim ty dowiedziałes się o istnieniu bomi.
I mam o spólce wiedzę, której ty nie masz i mieć nie bhedziesz.
A gdybyć miał 10% tej wiedzy, to główka by ci eksplodowała z braku miejsca ;-D

Trzeba tu było wymądrzać się, kiedy bomi było kilka zeta i wielu tak wymadrzało się jak ty.
A wyszło na moje...;-D
I wtedy niewielu dostrzegało nawet groźbe bankructwa ;-D

Ja nie piszę nerwowo, ty lko wciąz tak samo prześmiewczo, ale mozesz sobie to interpretować wg siebie. Bo to ty się wciąz emocjonujesz moimi postami i na zadne tak gwałtownie nie reagujesz, co moze mogłoby mi pochlebiać, ale zwyczajnie rozbawia i śmieszy...;-D

Kupiłeś po 23 gr?!
No to teraz jasne, czemu naganiasz...;-D
A po 7 zeta kupował hehe.
Twe wczesniejsze zakupy mnie nie interesują...;-D
Twoja kasa, twój cyrk i małpy...;-D

Ale szukaj naiwnych dalej, którzy bedą twoimi kapitałodawcami jak hehe... ;-D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.