Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nikt nie mówi, że dożywotni. Skądże. Ale nikt VV z giełdy nie wywali -w tym sensie napisałem. Czytać regulamin ASO. A dodatkowo dzwoniłem i rozmawiałem z Panią Dyrektor "G." (bez oficjalnego wpisywania nazwisk) -i wręcz zdziwiona moim pytaniem o sytuację formalną VV. Miesiąc temu została podjęta decyzja, że spółka na giełdzie zostaje. Tylko będzie teraz na krótkiej smyczy Kunicki chodził -ale dla nas, to akurat dobrze. I tyle w temacie. I bez siania głupkowatego fermentu.