~PRO

u lalala Rankorku :D
widzę, że Ci żyłka wyszła po mojej wiadomości bo walnąłeś z 5 odpowiedzi i nawet sam sobie odpisujesz :D

O moje zarobki sie nie martw, dobrze sobię żyję z giełdy i z pewnością lepiej niż ty z bankierowskiej umowy śmieciowej :D
BOMI dało zarobić i jeszcze nie raz da bez względu na to jak głośno pieski szczekają :D
W ostatnim czasie dało już dwukrotnie zarobić 80% w 2 dni. Wskaż mi ile jest takich spółek na GPW :D
PRzejrzałem Twoje posty i widzę, że udzielasz się tu latami zgrywając ALFA-OMEGĘ informując, że spółka popadająca w długi i w wieloletnim trendzie spadkowym, spada. Thank You Captain Obvios! :D

Rozumiem Twoją rosnącą frustrację z tego powodu, że nagle zaczynasz się mylić. Duzi nie wychodzą, a piszesz, że czekasz na te komunikaty już pare miesęcy. Po wynikach za Q2 wieszczyłeś Armagedon, a kurs na koniec sesji spadł o 1 grosik... te Twoje 0,16 głosisz też od miesięcy, a kurs jest dalej od tego pułapu niż był miesiąc temu... długo by wymieniać :D

W swojej "wszechwiedzy" piszesz nawet, że posiadam te akcje (a nie posiadam obecnie) i że wiesz, że umoczyłem :D

dlatego właśnie jesteś pocieszny. Dlatego właśnie będziesz mnie bawił "bomipajacu" (jak się sam określiłeś) i będziesz spędzać swoje życie na forum bankiera odpisując mi parokrotnie, a później jeszcze samemu sobie :D

Lubię Cię! :D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.